Haberler

23 Ekim 2011

Makedonya Cumhuriyeti'nden TİKA'ya Teşekkür Plaketi

Makedonya Cumhuriyeti’nin kuruluşunun 20. yıldönümü kutlamaları için Ankara’da, Bilkent Otel’de bir resepsiyon düzenlendi.

Resepsiyona Milli Eğitim Bakanı Ömer Dinçer, Makedonya Devlet Bakanı Hadi Nezir, Bursa Milletvekili M. Kemal Şerbetçioğlu, Yozgat Milletvekili Ertuğrul Soysal katıldı. Kurum ve kuruluşlardan çok sayıda temsilcinin, basın mensubunun ve davetlinin katıldığı resepsiyon Makedonya Cumhuriyeti Türkiye Büyükelçisi Goran Taskovski’nin ev sahiplinde gerçekleştirildi. Makedonya Milli Marşının ve İstiklal Marşının söylenmesiyle başlayan tören Büyükelçi Taskovski’nin yaptığı konuşma ile devam etti. Resepsiyonda Makedonya Cumhuriyeti Büyükelçisi Goran Taskovski tarafından Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığına teşekkür plaketi verildi. Başkan Yardımcısı Ece Kırlı tarafından alınan plakette “20. Bağımsızlık yılında Makedonya Cumhuriyeti’ne verilen koşulsuz destek nedeniyle TİKA’ya minnettarlıklarını sundukları” ifadesi yer alıyordu.
 

Sonraki Haber

Türk Doktorlar Uganda'da Şifa Dağıtıyor

Türkiye’nin diğer ülkelerle gerçekleştirdiği işbirliği ve insani yardım faaliyetlerinde hiçbir mükerrerlik olmaması için koordinatörlük görevini başarı ile yürüten Türk İşbirliği ve Kalkınma İdaresi Başkanlığı (TİKA), Somali’den Uganda’ya, Cibuti’den Kenya’ya kadar Doğu Afrika kıtasında hayatı ve...