Haberler

21 Mart 2012

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, TİKA Bakü Program Koordinasyon Ofisini Ziyaret Etti

Başbakan Yardımcısı Bekir Bozdağ, 13 Mart 2012 tarihinde Azerbaycan Cumhuriyeti’ne resmi ziyaret gerçekleştirdi. Burada Azerbaycan Milli Meclis Başkanı Oktay Esedov, Başbakan Artur Resizade, Milli Eğitim Bakanı Misir Merdanov ve Kafkas Müslümanları İdaresi Başkanı Allah Şükür Paşazade ile görüştü. Başbakan Yardımcısı Bozdağ, daha sonra T.C. Bakü Büyükelçisi tarafından verilen öğle yemeğine katıldı.

Bekir Bozdağ ve beraberindeki heyet Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) Bakü Program Koordinasyon Ofisini ziyaret etti.

Başbakan Yardımcısı Bozdağ ve beraberindeki heyet daha sonra Türk Ocakları’nın 100’üncü yıl dönümü etkinlikleri kapsamında Atatürk Kültür Merkezi’nde düzenlenen etkinliğe katıldı. Başbakan Yardımcısı burada bir konuşma yaptı.

Görüşmelerin tamamlanmasının ardından Bozdağ ve beraberindeki heyet Türkiye’ye döndü.

Sonraki Haber

TİKA'dan Pakistan'a İki Proje

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) İslamabad Program Koordinatörlüğü, Pakistan İslam Cumhuriyeti’nde gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerine devam ediyor. TİKA tarafından ülkede başlatılan Tekerlekli Sandalye ve Dikiş Makinesi Dağıtım Projeleri geçtiğimiz günlerde tamamlandı. Lahor ve...