Haberler

20 Mayıs 2018

TİKA'dan, Komorlar'da 6000 Kişilik İftar Programı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Komorların başkenti Moroni'de 6000 kişilik iftar programı düzenliyor.

TİKA, Başkent Moroni'de ihtiyaç sahibi ailelerin yoğun olarak yaşadığı Irungudjanı  gecekondu mahallesinde Ramazan ayı boyunca günlük ortalama 200 kişi olmak üzere toplam  6.000 kişiye iftar yemeği organizasyonları düzenlemeye devam ediyor.

TİKA tarafından gerçekleştirilen 6000 kişilik Moroni Toplu İftar Yemeği ada da ilk olma münasebetiyle hükümet ve Komorlar Birliği’nde yerleşik olan yabancı kuruluşlar tarafından memnuniyetle karşılanıyor.

Bölge halkı, Ramazan ayında TİKA’nın iftar sofralarına böyle bir katkı sağladığından dolayı duydukları sevinci minnet ve teşekkürlerini ifade ettiler.

Sonraki Haber

Balkanlar ve Doğu Avrupa Ülkeleri Gıda ve Yaşam Güvenliği Kosova Destekleme Programı Saha Çalışmaları Tamamlandı

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından 2018 yılı içerisinde uygulamaya konulacak projeleri içeren Balkanlar ve Doğu Avrupa Ülkeleri Gıda ve Yaşam Güvenliği Kosova Destekleme Programı saha çalışmaları tamamlandı. TİKA tarafından gerçekleştirilen Balkanlar ve...