Haberler

27 Ağustos 2018

TİKA Afganistanlı Yetimlerin Yüzünü Güldürdü

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA), Kurban bayramında Mezar-ı Şerif kenti yetimhanesinde kalan 80 yetim çocuğu lunaparka götürdü.

“Tüm emek ve çabalarımız bir yetimin gülümsemesine değer” sloganıyla yapılan programda, TİKA yetkililerinin de eşlik ettiği çocuklar, çarpışan oto, tren, dönme dolap ve gondola binerek doyasıya eğlendi.

Yetimhane Müdürü Ruhefza Ekberi, TİKA’ya Mezar-ı Şerif yetimhanesine yönelik sosyal aktivite kapsamında yapmış olduğu Bayram etkinliğinden dolayı teşekkürlerini iletti. Müdüre Hanım Ekberi "Çocukların özellikle Bayram günü yetimhane dışında eğlenmesi için lunaparka getirilmesi, çocukları çok heyecanlandırdı ve mutlu etti. TİKA bayramda çocukları yalnız bırakmadı ve bu etkinlik ile yetim çocukların yüzünü güldürdü.  Bayram gününde çocuklar için bundan daha güzel hediye ne olabilir ki,  Allah Türkiye Cumhuriyeti Devleti ve Türk Milletinden binlerce razı olsun " diyerek teşekkür etti.

Sonraki Haber

TİKA’dan Kosovalı Yerli Üreticiye Destek

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından Kosova ve Arnavutluk’ta faaliyet gösteren kadın dernekleri ve yerel üreticilerin ürettikleri yöresel ürünlerin pazarlanmasını desteklemek amacıyla Priştine’de kurulan geleneksel ve doğal ürünler fuarı açıldı.   Kosova, Arnavutluk...