Haberler

02 Haziran 2012

Karadağ Judo Federasyonu Tarafından TİKA'ya Teşekkür Plaketi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) beş kıtada gerçekleştirdiği proje ve faaliyetlerine devam ediyor. TİKA tarafından yapılan projelerle geleceğin teminatı olan gençlerin sanattan spora her alanda başarılı olmaları hedefleniyor. Bu doğrultuda gerçekleştirilen sosyal projelerin sayısı her geçen gün artıyor.

TİKA Podgoritsa Program Koordinasyon Ofisi 2007 yılında açıldı. Ofis 2007 yılından itibaren bölgedeki gençlerin geleceğine yatırım yapan projelere imza atıyor.

Karadağ Juda Federasyonu’na kayıtlı Judocuların Antalya’da gerçekleştirilen Avrupa Kupası Müsabakalarına katılmasına TİKA tarafından destek verildi. Ülkemize gelen Karadağlı genç sporcular, Antalya’da düzenlenen müsabakalara katıldı. Bunun üzerine Karadağ Judo Federasyonu Başkanı Dragan Mrvaljeviç ve Milli Takım Antrenörü Nedeljko Sinanoviç müsabaka dönüşü TİKA Podgoritsa Program Koordinasyon Ofisini ziyaret etti. Koordinatör Birol Çetin ile görüşen yetkililer, görüşmenin sonunda katkılarından dolayı TİKA’ya teşekkür plaketi verdi.

Sonraki Haber

Suriyeli Mültecilere Tedavi

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Yeryüzü Doktorları işbirliğinde Lübnan’ın Trablusşam kentine 1-3 Haziran 2012 tarihleri arasında giden doktorlar, bölgede bulunan Suriyeli mültecileri ameliyat etti. 3 aydır hastanede tedavi gören yaralılar, ülkemizden gönderilen...