Haberler

13 Haziran 2018

Irak’ın Necef Vilayeti Hazreti İmam Ali Camii’nde İftar

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından, Irak’ın Necef Vilayeti Hazreti İmam Ali Camii’nde iftar programı düzenlendi.

TİKA Ramazan ayında Irak’taki çalışmalarına devam ediyor. Irak’ın Necef Vilayeti’nde 2000 kişilik bir iftar programı düzenlendi.

TİKA'nın düzenlediği iftar programına, T.C. Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, TİKA Bağdat Program Koordinatörü Cüneyt Esmer, Hazreti İmam Ali Vakfı Dışilişkiler Sorumlusu Hacı Hüseyin Ebu Haydar, camii ve vakıf yetkilileri, Hz. İmam Ali’yi ziyarete gelen yabancı ve yerli turistler katıldı.

T.C. Bağdat Büyükelçisi Fatih Yıldız, darlık zamanında bile cömertliğini kimseden esirgemeyen Hz. İmam Ali’nin Türbesinde TİKA tarafından düzenlenen iftara Irak’ın ve dünyanın dört bir yanından gelen ziyaretçiler ile birlikte olmaktan dolayı memnuniyetini ifade etti.

Camii ve vakıf yetkilileri de, Ramazan ayında Hz. İmam Ali Türbesi’nde düzenledikleri iftar yemeği için Türkiye’ye ve TİKA’ya teşekkür etti.

TİKA Necef’te Hz. İmam Ali Türbesi’nde Hz. İmam Ali Camii Vakfı işbirliğinde düzenlediği iftar programı ile Irak’tan ve dünyanın dört bir yanından gelen 2000 kişiye iftar yemeği sundu.  

Sonraki Haber

TİKA'dan Avustralya'da İftar

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ile T.C. Sidney ve Melbourne Başkonsoloslukları işbirliğinde, Avustralya'da yaşayan soydaşlarımız ve Müslümanlara yönelik Ramazan etkinlikleri düzenlendi. TİKA, Ramazan ayı münasebetiyle dünyanın dört bir yanında yürüttüğü faaliyetlerle dayanışma ve...