Haberler

03 Ekim 2017

Bosna Hersek Emniyet Yetkililerine Polis Liderliği ve Yönetim Becerileri Kursu

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) ve Türkiye Cumhuriyeti Emniyet Genel Müdürlüğü işbirliğinde yürütülen "Uluslararası Polis Eğitimi İşbirliği Projesi" kapsamında, Bosna Hersek emniyet yetkililerine ‘Polis Liderliği ve Yönetim Becerileri Kursu’ eğitim verildi.

Eğitim Programının içeriğine göre Türkiye ve Bosna Hersek’te dönüşümlü olarak gerçekleştirilen eğitim programları ile NATO ve AB Üyelik sürecindeki Bosna Hersek’in emniyet hizmet altyapısının geliştirilmesi hedefleniyor.

Bosna Hersek Emniyet Teşkilatı’nın öncelikli talepleri doğrultusunda belirlenen alanlarda düzenlenen eğitim programı Ekim ayında da devam edecek. Ekim ayında Bosna Hersek’te “Terörizme Yol Açan Radikalleşme Süreci ve Önleme Yöntemleri Kursu” düzenlenecek. Türkiye'de ise Siber Suçları Soruşturma Temel Eğitimi gerçekleştirilip bu şekilde 2017 yılı eğitim programı tamamlanmış olacak.

Sonraki Haber

Namibya’da Tsumkwe Bölgesi San Toplulukları Kırsal Kalkınma Programı Devam Ediyor

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığı (TİKA) tarafından, Namibya’nın Otjozondjupa Bölgesi Tsumkwe Şehri etrafında Tsumkwe Bölgesi’nde yaşayan Sanlara yönelik tasarlanan Tsumkwe Bölgesi San Toplulukları Kırsal Kalkınma Programı devam ediyor. TİKA tarafından, Namibya’nın Otjozondjupa Bölgesi Tsumkwe...